HUR PLANERAR DU ATT DÖ I FRAMTIDEN?

2010-09-30, 23:52:59 / Kategori: Mitt liv


Äh, tännkte bara skriva godnatt och att jag failar rätt hårt på sluta röka fronten. Sitter i fönstret och suger på dödens sugrör som vi sa i nian. Godnatt iallafall

KENZA&TYRA SHOW

2010-09-30, 22:46:07 / Kategori: Mitt liv
Vad tyckte ni?

Jag tyckte det var riktigt bra, och ser fram emot nästa torsdag. Nu är det dags för lite betapet och sen ska jag sova :)

MUSIK INOM FAMILJEN ÄR BÄST

2010-09-30, 22:44:59 / Kategori: Musik
Nu har jag suttit och gjort en liten film på windows movie maker. Har fortfarande inte lärt mig programmet helt, men men.

Tyckte att det var dags att det skulle finnas et youtube klipp av denna extremt härliga låt gjord av mina två syskon. Enjoy!


På datan är alla texter och allt synkade med låten. Inte på youtube dock, men orkar inte fixa det.

3 MINUTER KVAR <3

2010-09-30, 19:56:24 / Kategori: Mitt liv
Tänkte bara skriva att om några minuter så sticker jag ut i kylan och beger mig hemmåt. Känner mig taggad på att göra något/träffa någon, men det finns ju ingen att hänga med så det är bara att bita ihop och pallra mig hem.

Jag har ju iallafall Kenza&Tyra Show att se fram emot.

Puss och kram på er sålänge

MAN MÄRKER ATT MAN BÖRJAR TRIVAS MED SITT LIV NÄR...

2010-09-30, 18:46:21 / Kategori: Tankar och åsikter
1. Man kan stänga av datorn runt halv tolv trots att man egentligen inte är trött och släcka lampan.
2. Mardrömmarna börjar försvinna
3. Man känner att livet precis har börjat, inget känns omöjligt och man ler när man går själv på stan.



IKVÄLL BLIR DET...

2010-09-30, 17:41:27 / Kategori: Mitt liv


Någon annan än jag som ska se premiären av Kenza&Tyra Show? Jag kommer hem från jobbet halv nio, vilket är perfekt. Då hinner jag fixa något att äta innan jag slår mig ner framför datorn för att se på premiären.

Vad ska ni göra ikväll?

NÄR HÅRET ÄR BORTA FÅR HJÄRNAN PLATS TILL ATT TÄNKA

2010-09-30, 15:46:24 / Kategori: Tankar och åsikter
Idag när jag satt och läste en gammal väns blogg kände jag att jag är så himla glad att jag inte är kvar i det livet. Mitt mål med det här inlägget är inte att trycka ner någon, jag bara delar med mig av mina tankar.

När jag först flyttade till Norge var jag så himla ledsen, då sättet jag lämnade Sverige var en aning turbulent och smärtsamt. Ena delen av mig saknade gamla vänner, och mitt gamla liv. Den andra halvan var glad att äntligen få vara fri.

Det som jag är så himla glad över, är att jag inte är fast i Sverige, med ett tråkigt jobb och dålig lön, där höjdpunkten på veckan är när jag går ut, festar och super.

Ni kanske undrar vad den stora skillnaden är, och jag insåg den egentligen inte förrän nu. Här är allting nytt. Hur luften smakar, hösten doftar, ansiktena jag ser. Allt. och det är så himla spännande och givande att leva när allt är nytt, och jag vågar ta mig själv och det jag känner i första hand.

Igår efter jobbet tog jag en promenad i solen och kände mig så himla levande. Att flytta till norge är något av det bästa jag gjort. Jag är så himla lycklig, och håller på att verkligen lära känna den jag egentligen är.



EN TILL BILD PÅ GÅRDAGENS

2010-09-30, 14:39:27 / Kategori: Dagens outfit


SVAR PÅ LITE FRÅGOR

2010-09-30, 13:20:57 / Kategori: Rebecka Svarar
Natali: Vart kommer blusen ifrån?:)
Svar: Blusen kommer ifrån H&M's damavdelning och kostar 249 :-


Johanna: Vad jobbar du med? :-) Hur fick du jobb i Norge?
Svar: Jag jobbar i två olika djuraffärer. Den ena inriktar sig på hundar och katter, och den andra har allt från hamsterutstyr tillhundsängar.
Jobbet fick jag eftersom att jag tycker om att arbeta med människor och försäljning, älskar djur och det fanns en öppning i butiken min syster arbetar i. Jag trivs väldigt bra där.

AUTUMN LEAVES

2010-09-30, 12:02:12 / Kategori: Shopping/Vill ha


Som sagt, det jag går igång på till höst är mörka färger, med någon rolig accessoar till. Varför inte ett par rosa skor? Eller någon annan galen färg? Blusen skulle vara instoppad i kjolen, och den coola jackan kostar bara 499:- !! Jag längtar minst sagt till löning om 5 dagar.

DET HÄR FÄLTET MÅSTE FYLLAS I

2010-09-30, 10:36:20 / Kategori: Dagens outfit



Orkar faktiskt inte byr mig att mitt ansikte inte är världens finaste på dom här bilderna (som fyller sitt syfte).
Idag har jag på mig glansiga tights, en tröja med paljett"ränder" på, min härliga "kofta" (vad kallar man det egentligen) och stor haldsuk(ar), skinnjacka + boots.

Sov väldigt gått efterso matt jag satte på elementet. Det var härligt att kunna gå upp ur sängen utan att skrika av köld, och jag hoppas p åatt det gör så att jag inte fryser lika mycket på jobbet idag, som jag för övrigt slutar klockan åtta på.

Vad har ni för planer?

.

2010-09-29, 23:29:07 / Kategori: Mitt liv
Jag säger godnatt och inget mer.

WHATEVER YOU WANT FROM ME, I'M GIVING YOU EVERYTHING

2010-09-29, 20:56:07 / Kategori: Mitt liv


God kväll!

Efter jobbet stack jag på en timmes promenad me dmig själv. Det var sjukt nice. Har bara legat i sängen och kollat på HIMYM. Boring.

Ingen som vill hitta på något..? Någon..? Nej trodde inte det heller.

NU STICKER JAG UT I SOLEN

2010-09-29, 16:16:52 / Kategori: Mitt liv
Nu slutar jag alldeles strax, och då sticker jag ut i solen. Om det inte är alltför kallt sätter jag mig och arbetar på mitt och Cecilias projekt någonstans. Dvs, jag sätter mig och skriver i solen.

Och för er som undrar hur det går med mitt jag-ska-sluta-röka-ryck. Så har jag slutat helt och hållet. Det går med andra ord dåligt.



Vad ska ni göra idag?

YUME NI MADE MITA

2010-09-29, 15:56:14 / Kategori: Tankar och åsikter

Bleach är en animeserie som jag följt veckovis sedan hösten 07. Men när jag började se på serien var jag helt exhalterad efter varje avsnitt. Jag undrar om serien har försämrats, eller om det är jag som har ändrats...för jag blir inte helt galen efter ett avsnitt längre.

Däremot älskar jag den fortfarande, och den har guvut mig mycket glädje. Min katt...(eller ja..får väl säga mamas katt..) är döpt efter huvudpersonen, och jag tänker även tatuera in honom på axeln.
En stor fet jävla bild.



HEJ JAG HETER REBECKA, JAG ÄR 19 VÅRAR, BOR I NORGE, OSLO. JAG GILLAR ATT SPELA WOW, KOLLA SERIER OCH SJUNGA SAMT ATT SKRIVA.

2010-09-29, 14:29:40 / Kategori: Mitt liv

JAG SVARAR PÅ EN FRÅGA

2010-09-29, 12:46:48 / Kategori: Rebecka Svarar
Anonym:
hej varför har du rakat av håret :P? asso valde du o göra de sj eller har du nån sjukdom elr nåt?

Svar: Nej jag är inte sjukt. Jag är frisk som en lärka. Det enda som var sjukt va längden och tjockleken på mitt hår, och jag rakade av det för att jag var trött på att stå i duschen i minst 15 minuter och att föna håret i minst tjugo minuter.

Sen kände jag för att göra något nytt. För mig är inte mitt hår min identitet, eller min kvinnlighet. Jag rakade av mitt hår för att jag trodde att jag skulle passa i det, och det gör jag också.

Jag tycker det är sjukt snyggt, och jag är glad att jag vågar göra det jag vill.


ME WANT

2010-09-29, 11:51:30 / Kategori: Shopping/Vill ha


I höst tänker jag köra på mycket svart och mörkt, och sedan liva upp outfitten med färggranna accessoarer. Som en färgsprakande väska, sko, eller smycken.

Allt detta är från H&M, och hela outfitten skulle kosta: 2574.5 :-
Skor: 299
Tights: 199
Jacka: 1499
Väska: 79.5
Handksar: 249
Kofta: 249

Själv skulle jag nog strunta i att köpa skinnjackan eftersom att jag har en som jag älskar. Och då blir det ju endast 1075.5 för allt! Ett riktigt kap.

I AM NOT MY HAIR, I AM NOT THIS SKIN, I AM THE GIRL THAT LIVES WITHIN

2010-09-29, 10:14:56 / Kategori: Dagens outfit





Godmorgon! Idag körde jag på min favoritskjorta of alltimes (ni kan ju kolla kategoring dagens outfit och se själva), høga jeans med en vit blus instoppad, massa sjalar (syns inte på bilden men det är en med nitar på, och en silverish) och den stora över så att de glittrar lite silver inunder + boots och skinnjacka.

Måste säga att jag tycker om håret mer och mer för varje dag som går. Inte för att det går sjukt fort på morgonen och för att jag blir mycket fräschare (ärligt talat, vem orkar duscha varje dag när det tar minst en kvart i duschen och minst tjugo minuter att föna håret?), utan för att jag tycker att det är jävligt snyggt.

Såg en bild på mig längre ner i bloggen och håret täckte hela ansiktet, va ruffsigt, och nej. I like this.

Idag känner jag för att göra något på dagen, eftersom att det är fint väder och sådär härligt höstigt ute. Vad har ni för planer?

I SEE A SILHOUETTE OF HOPE

2010-09-28, 23:19:04 / Kategori: Mitt liv


Idag när jag kom hem från jobbet står James i köket och lagar middag till oss två. Han ska nämligen hem till England imorgon och han behövde bli av med lite mat. Det blev spicy kyckling wok. Supergott.

Därefter kollade jag på 90210, som gjorde mig helt förstörd. Jag blir sjukt påverkad av serier. Dom påverkar hela mitt humör och jag fick sjuk ångest efter jag sett hur Naomi erkänt att hon blivit våldtagen, men ingen tror på henne. Kanske skulle hon bara ta livet av sig? Läs här varför jag kastar ur mig en sån fruktansvärd kommentar.

Efter ett avsnitt av How I Met Your Mother blir det nu lite skrivande i dagboken (yes, jag har även en sådan) och sen blir det mardrömmarnas land för min del.

Hur har er kväll varit?

FUCKING VINTER INNE PÅ DET HÄR SENTRET

2010-09-28, 17:50:20 / Kategori: Mitt liv
Jag skulle göra allt för att ligga i en säng just nu. Jag fryser så jag skakar och har inte ens en cigg att se fram emot efter jobbdagen.

Jag har ju officiellt slutat idag. Tog sista ciggen imorse. Iofs har jag beställt typ två limpor av James som ska åka hem till england till helgen.

Biter på naglarna och känner att jag bara behöver värme. Värme och närhet. Om två och en halv timme får jag iaf ena halvan. Sängen.


Tänk att ha den här på axeln...då skulle det se ut ungefär såhär:

Inte helt fel. Förutom att den saknar massa färg den där, hehe.

I'M A STICH AWAY FROM MAKING IT, AND SCAR AWAY FROM FALLING APART

2010-09-28, 15:28:33 / Kategori: Mitt liv
Halva arbetsdagen är avklarad och jag fryser så mycket så att jag skakar. Drack nyligen en god kopp med varmt vatten och socker. Mmm.

James kanske skulle laga någon god kycklingrätt idag, och han tänkte spara lite till mig. Det hoppas jag innerligt på. Är sjukt hungrig. Äter för övrigt bajs, oj jag menar majs, nu.


NÄR ENS ROOMATES HAR LITE SAKER ATT GÖRA

2010-09-28, 13:09:26 / Kategori: Mitt liv


Nej men ojdå, vad hittade jag på min dörr igår? Boobies. Ni kan ju gissa vad killarna fick. Grattis till James och Sara som lyckades liva upp min kväll ännu mer.

FINNS STÖRRE IDIOTER DÄR UTE ÄN VAD JAG TRODDE

2010-09-28, 11:42:06 / Kategori: Tankar och åsikter
"Något jag är livrädd för är att bli våldtagen. Jag dör hellre faktiskt... ...våldtäkt är nog det värsta, och att en familjemedlem eller nära vän dör såklart."

Jag har aldrig blivit våldtagen, men någon jag älskar högt har däremot blivit det. Om hon skulle gett upp för att detta hänt, hade hela min värld gått i bitar. Men istället klarade hon av att inte låta detta identifiera vem hon var.

Hon sa att hon inte påverkats så mycket av det, men när vi ser tillbaka på tiden efter att det hänt, är det helt solklart hur hon påverkades, och hur extremt dåligt hon mådde.

Men nu har hon mer än andra i hennes ålder har. Och hon låter sig själv vara lycklig, och har många underbara ting i sitt liv.

Alla människor har rätt till en åsikt, men att skriva en sådan hemsk sak på sin stora blogg, och att få folk att hålla med om detta, tycker jag är sjukt.

Unga människor påverkas så mycket lättare än vad folk tror. Det kan hända att någon som blivit våldtagen och redan känner sig värdelös och kränkt, känner sig ännu mer värdelös efter att ha läst något sådant. Som om det är okej för den personen då att ta sitt liv.

Som hon själv skriver är det värsta när en nära vän eller familjemedlem dör. Varför vill hon då själv sätta andra i den sitsen? Då är det ju som att hon själv våldtar dom hon älskar mest.

Jag förstår att hon inte menade sitt inlägg på det här sättet, men har man en stor blogg får man tänka till en extra gång innan man skriver något.

PAPER BAGS AND PLASTIC HEARTS

2010-09-28, 10:23:08 / Kategori: Dagens outfit

Randigt, blå jeans. Skinnjacka, stor halsduk. Boots.

Godmorgon!
jag hade en sjukt bra kväll igår, och morgon, vilket självklart gjorde så att den här dagen kommer att bli fet!

Egentligen gjorde jag och mössan inget speciellt. Vi kollade bara på några Heroes avsnitt. Sen berättade jag också lite grejer som hänt innan jag flyttade till norge, och det känns jävligt skönt!

Hur hade ni det igår?

TELL ME HOW I'M SUPPOSED TO BREATHE WITH NO HAIR. EASY PEASY

2010-09-27, 19:11:34 / Kategori: Mitt liv
Idag vaknade jag 5 minuter efter att jag vanligtvis brukar gå hemifrån. Hårlös som jag är hann jag med samma trikk som jag alltid brukar ta och kom alltså i tid. Yayme!

Detta resulterade då i inte så roliga kläder, stentvättade jeans, randigt linne och svart hood.

Just nu sitter jag och äter bröd som jag fick av James yippie yippe yay, och snart kommer mössan hit. Blir alltså inge mera uppdate idag!

Men hur har er dag varit?

PALLE PALLE PALLE

2010-09-26, 20:24:49 / Kategori: Mitt liv
Pratade med kära bror Palle i en timme för en liten stund sen. Det var sjukt roligt, och jag fick massa komplimanger för att jag rakat av allt hår. Han är så glad att jag gör vad jag själv vill. Och det är jag också.

Orkar inte med att folk säger vad jag ska göra och tycka! Från och med nu är det vad jag vill som gäller. All osäkerhet och sånt försvann med håret!

ÄNTLIGEN KLAR

2010-09-26, 17:17:44 / Kategori: Mitt liv
Phew, nu är jag klar med städningen! Det tog ändå bara två timmar, vilket är ganska bra på den här storleken må jag säga! Då var det dammsuga, tvätta golv, skura badrummet, skora toalett..rummet..? (haha det är två olika rum), och skura köket osv osv.

Nu sitter jag i min säng och äter tonfisk + spenatröra. Hittade lite spenat i mitt frysfack så blev glad för lite omväxling.

Nu blir det lite WoW. Vad har ni gjort/ska ni göra idag?


HEY YOU KNOW, CARDBOARD IS ONE OF THE COOLEST THINGS EVER MADE BY PAPER

2010-09-26, 14:12:19 / Kategori: Mitt liv


Godmorgon kära läsare! Har precis tagit min morgoncigg. När jag satt och andades in röken tänkte jag att det här paketet nog ska vara mitt sista. Inte för att jag inte har några pengar och inte kan köpa mer (har mastercard så cigg kan jag alltid skaffa) utan för att det kanske är dags nu. Har rökt av och till sedan jag var fjorton år, men det kickade in rejält när jag var 16. Jag tror det är dags nu. Nytt land, ny Rebecka.

Nu ska jag göra mina morgonrutiner, läsa lite bloggar och så, sen är det dags att städa lägenheten!

Vad ska ni göra idag?

DET ÄR SENARE NU!

2010-09-26, 01:22:48 / Kategori: Mitt liv
Så, cissi och jag igår:

Allt det där var endast till henne och mig

Vi lekte med kattungarna, och det gjorde Ferro också

Jag kom fram till att Pikachu nog var gulligast ändå

Vi kollade iaf på Rockstar, en härlig feelgood film som passade perfekt. Så åt vi en massa chips, och hemmalagad dip (massa vitlök) + godis och så drack vi cola!

Därefter kröp vi ner i varsin säng och sov. Jag hade Ferro bredvid mig på golvet eftersom att jag inte ville vara ensam.

Och btw:


Sen kände jag också för att mitt hår inte behövde existera längre!

Vad har ni gjort dom senaste dagarna?

FET UPPDATERING SENARE!

2010-09-25, 17:31:53 / Kategori: Mitt liv
Hej! Kom precis hem från jobbet. Tågen va inställda så det blev buss i en halvtimme. Wieeee. Har för övrigt rakat hubudet också, och det är galet hett och galet skönt. När jag är lite mer stylad (typ lite mer smink...mohahaha) så får ni se en bild.

Nu: blir det middag (chips) och gossip girl.
Senare: Uppdatering om gårdagen med massa bilder
Ännu senare: Återstår att se

DET BUBBLAR

2010-09-23, 23:31:15 / Kategori: Musik


Jag tänker på dig.

Godnatt kära vänner. Det blir en tidig kväll och jag bjuder på en cool godnattlåt.

TORSDAG KVÄLL

2010-09-23, 21:16:05 / Kategori: Mitt liv
Nu: nudlar och topmodel 15, avsnitt 3
Senare: WoW eller how I met your mother
Ännu senare: Sängen

Sov gott kära vänner!

PÅ TORSDAG ÄTS DET SKITSOPPA PÅ LÖRDAG ÄR DET PEST

2010-09-23, 19:25:56 / Kategori: Mitt liv
Jag är trött nu. Men jag har fått gjort mycket på jobbet idag, så ser fram emot veckans projektmöte imorgon med Cecilia.

Jag känner för att kramas. Jag känner mig sjukt kramsjuk. Men blir inte mycket kos (det är så det heter på norska när man ska mysa...haha!) för mig i mitt iskalla rum..

Nu är det heller inte lång tid kvar tills jag slutar! Yippie! Då blir det hem till att städa toaletten och äta nudlar...


En helt vanlig dag på jobbet

Vad har ni för planer för ikväll?

VAD EN OHÄLSOSAM KOST GÖR FÖR DIN HY

2010-09-23, 17:45:28 / Kategori: Tankar och åsikter
Sedan jag flyttade till norge, eller främst sedan jag flyttade från lyxen hos min syster där hon lagade mat till mig, har jag bara ätit skit.

Jag skojar inte när jag säger att jag inte ätit något annat än nudlar, tonfisk, majs, chips, kebab (och en och en annan smörgos hit och dit) samt banan, på två månader. (Nästan 200g chips varenda kväll hela den tiden)

Jag brukade ha väldigt fin hy, kanske lite för torr i ansiktet. Ni vet, sådär så att man måste smörja in det så fort man blött ner det, men gör man det så är det lugnt. Men aldrig finnar. (alla har finnar..men ni vet, sådär irriterande få gånger).

Men nu sittr jag här med både torr hy, och blank i ansiktet. Vafan? Jag blev aldrig blank förut! hur kan man ha både torr och fet hy?

Så när jag får lön blir det dags att se över kost och hälsa.




BORTSKÄMDA STOCKHOLMARE

2010-09-23, 15:06:20 / Kategori: Tankar och åsikter
Stockholms lokaltrafik är helt förfärlig. På vintern får man ju alltid vänta på tågen. Och tunnelbanorna är ju typ tio minuter försenade.

Tyckte jag när jag bodde i Stockholm. Eftersom att jag bodde en bit utanför och var tvungen att ta pendeltåget, åkte jag ibland på nitlotten att tågen var försenade, men när jag tänker efter, så var dem aldrig så himla mycket försenade. Och tunnelbanorna krånglade faktiskt nästan aldrig, och när dom gjorde det, var det med några minuter.

I Oslo däremot. Wow. Jag är helt livrädd för att vintern ska komma efter vad jag har hört. För att komma i tid till jobbet måste man inte åka en, utan två timmar tidigare än man egentligen behöver. Smaka på den. Sug på det, och tänk efter. Om jag i vanliga fall tar 09:03 tåget, innebär det att jag måste ta 07:03 tåget istället. Gulp.

Så kära 08:or. Sluta klaga, SL är inte helt fel ändå.

KOM IHÅG ATT RÖSTA FRAM VECKANS BLOGG

2010-09-23, 11:45:41 / Kategori: Tävlingar
RÖSTA GENOM ATT TRYCKA HÄR

SHE GETS UNDER YOUR SKIN AND MAKE YOU SCREAM

2010-09-23, 11:03:28 / Kategori: Dagens outfit



Godmorgon kära vänner! Just nu sitter jag på jobbet. Det var en massa nya varor idag på jobbet, men har ingen aning om hur mycket de kostar, så väntar på att chefen ska ringa upp mig/att jag provar ringa snart igen.

Helgens planer ser lovande ut! Imorgon ska jag hem till Cecilia och Kim för att leka med katterna samt att ta lite härliga bilder ute i naturen och runt omkring i huset.

På lördag blir det kanske bowling med mina kära roomies. Allt beror på pengar och lite sånt. Därefter blir det kanske utgång, men då kör jag på en vit kväll. Har verkligen inga pengar, men vill ju vara med!

Hur ser era planer för helgen ut?

BLABLABLA

2010-09-22, 22:52:34 / Kategori: Mitt liv
Dagen spenderades på jobb, därefter en fika med mössan sen direkt hem för att spela betapet med mamma. Nu blir det ett avsnitt av how i met your mother, och sen sover jag. Har ni haft en lika bra dag som jag?

Godnatt :)

QUALITY TIME MED MIN MAMMA

2010-09-22, 21:11:58 / Kategori: Mitt liv
Mamma bor i Sverige, jag bor i Norge. Vi älskar alfapet. Så vi spelar betapet, alfapet över internet.

Skriver sen när vi är klara!

BURNING FIRE

2010-09-22, 08:45:33 / Kategori: Dagens outfit


IT'S THE FINFAL COUNTDOWN

2010-09-21, 19:28:06 / Kategori: Mitt liv


Med 50 minuter kvar, jag är trött
49 minuter kvar, centret är dött
48 minuter kvar, jag skickar ett sms
47 minuter kvar, inget svar, jag blir less
46 minuter kvar, jag behöver gå på toa
45 minuter kvar, ingen här att roa
44 minuter kvar, jag kollar min klocka
43 minuter kvar..trodde den va åtta
42 minuter kvar, så kommer barnen in
41 minuter kvar, ger dom en trevlig min
40 minuter kvar, barnen stannar
39 minuter kvar, jag svamlar
38 minuter kvar, och även dom små
37 minuter kvar, nu måste dom väl gå
36 minuter kvar, tick tack, tick tack
35 minuter kvar, ringer till cissi: kvack
34 minuter kvar, hon äter och lägger på
33 minuter kvar, irriterad som få
32 minuter kvar, ser på min mobil
31 minuter kvar, ännu ingen mottagen fil
30 minuter kvar, börjar städa golv
29 minuter kvar, känns so matt klockan är tolv
28 minuter kvar, känner mig suddig
27 minuter kvar, min tankegång börjar bli luddig
26 minuter kvar, slut på ideer
25 minuter kvar, inte lust på fler teer
24 minuter kvar, tänker på mamma
23 minuter kvar, skicka ett mail och spamma?
22 minuter kvar, snart tjugo i åtta
21 minuter kvar, behöver gå på potta
20 minuter kvar, vem läser än
19 minuter kvar, antagligen Linda, min vän
18 minuter kvar, tror jag ska dö
17 minuter kvar, läser att paow fick spö
16 minuter kvar, vet inte om jag orkar
15 minuter kvar, tar fram trasan och torkar
14 minuter kvar, börjar räkna ner
13 minuter kvar, inte långt kvar tänker jag och ler
12 minuter kvar, plockar ihop lite smått
11 minuter kvar, tänker på vad jag kan äta, något gott
10 minuter kvar, minns att jag bara har nudlar och majs
9 minuter kvar, det sög ju, eftersom att det smakar bajs
8 minuter kvar, plockar ihop mina saker
7 minuter kvar, önskar jag hade kaker
6 minuter kvar, ser mig febrilt omkring
5 minuter kvar, kineser i ring
4 minuter kvar, börjar räkna pengar
3 minuter kvar, fixar till hundsängar
2 minuter kvar, byter skor
33 minuter kvar, detta tog för kort tid, lyssna på mitt ord.

I'M A LEGAL ALIEN - I'M A SWEDISH GIRL IN NORWAY

2010-09-21, 16:48:30 / Kategori: Mitt liv


Varför finns det "snabbte"? Alltså, pulverte?! Helt weird, och det smakar weird. Jag menar, det tar ju nolltid att göra sig en kopp te. Fattar inte vitsen..

Japp, då är det bara tre timmar och 13 minuter kvar på jobbet. Suck. Och imorgon är det att jobba åtta timmar själv i Ski...suck. Jaja, pengar blir det iallafall.

Mina inlägg känns så himla oinspirerade. Vad vill ni att jag ska skriva om?

VECKANS BLOGG - JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG SO VOTE INSTEAD

2010-09-21, 15:07:30 / Kategori: Tävlingar
Kan verkligen inte bestämma mig mellan dessa två! Tycker Keela har sån hærlig desing, och fina färger på sin blogg, samt så tar hon bra bilder som hon använder sig av. I like.



Däremot tycker jag att Jennifer lägger upp mycket snyggt när det kommer till kläder man kan køpa. Därfør låter jag det vara upp till er. Ni får røsta på den ni tycker är bäst!



Utser den slutgiltiga vinnaren på torsdag! Så rösta på!

ALLA KOMMENTARER SOM INTE HAR MED VECKANS BLOGG ATT GØRA RADERAS.

MAJS OCH 60 KR KVAR PÅ KONTOT

2010-09-21, 14:08:45 / Kategori: Mitt liv
Jag sitter och drømmer om att køpa en riktig superlunch. Skita i allt och bränna hål i fickorna med mitt mastercard. Men nej. Nästa månad kommer jag få en fet løn, och jag vill inte førstøra det. Jag vill kunna njuta av den lønen, och kanske skaffa mig en ny tatuering. En stor jävel!

Nu sitter jag iaf och äter majs. Och fryser. och dricker te. Och har ett huvud som exploderar. Jag hittade smærtstillande på bakrummet. Yayme.

I'M NOT SURE IF I WANT THIS ANYMORE

2010-09-21, 12:16:11 / Kategori: Mitt liv
Jag børjar bli trøtt på hela grejen. Vet inte riktigt vad jag ska gøra. Vad jag vill. Vad jag kænner. Suck.

Hur mår ni idag?

SHE'S A DRAMA QUEEN IF YOU KNOW WHAT I MEAN

2010-09-21, 10:35:16 / Kategori: Dagens outfit




På jobb. Så sæger man i Norge. Inte på jobbet. Så ni kan rækna med hardcore uppdatering från min sida.

Ær fortfarande sjuk, dærfør har bloggen fått vila lite. Hur mår ni?

YOU GIVE LOVE A BAD NAME

2010-09-20, 20:42:18 / Kategori: Mitt liv
Man kan säga att gymnasiet förändrade mig. Men jag förändrades redan i grundskolan. Och aldrig var jag riktigt mig själv eller den jag ville vara.

Men nu börjar jag hitta rätt. I'm a private pirate.

HUVUDVÄRK

2010-09-19, 13:16:20 / Kategori: Mitt liv
På grund av sjukdom ställdes kvällen in, men jag fick ändå göra det jag varit så nervös för. Och det gick bra enligt mig...men det återstår att se.

Idag ska jag bara kurera mig och ladda upp inför jersey shore :)

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

2010-09-18, 17:09:40 / Kategori: Rebecka Svarar
Fråga: Vad - säger VAD! är det som du skulle göra idag, lördag och som du var så nervös för?????
Svar: Jag ska på en piratfest på ett uteställe med en "ny människa". Mer än så säger jag inte än ;)

Fråga: Hej! Kan du skriva lite mer om hur man tar sig till Norge? Just nu tycker jag att det mest står om man redan har någonstans att bo när man flyttar dit!
Hur gör man om man bor i Sverige? Norskt personnummer eller inte?

Svar: Hej! Jag har tänkt på det själv då jag fått en del frågor om just detta. Jag ska bli bättre på att skriva om hur man gör om man inte har sån tur som jag som har familj i Sverige. Det kommer ett inlägg om det inom snar framtid!

Fråga: Varför flyttade du till Norge?
Vart har du köpt ditt döskallehalsband?
Vad heter mössan egentligen?
Hur länge ska du stanna i Norge?
Tack för en fin blogg :)

Svar:
*Jag flyttade till Norge för att jag kände att jag inte hade mycket kvar i Sverige, och att jag ville prova på något nytt, en helt nystart efter studenten :)
*Döskallehalsbandet är köpt på Gina Tricot för 129:-
*Haha! Mössan heter...Greger..
*Jag kommer stanna i Norge så länge jag vill. Har inga planer på att flytta tillbaka till Sverige, jag trivs väldigt bra här!

Tack så mycket :)

Fråga:En frågar, har du själv spammat någon gång?
Svar: Jag har inte spammat, men jag har kommenterat många storbloggar ;)

Fråga:Hur mår du, och när kommer du till Sverige undrar Isac och Marie. Vi saknar dig!
Svar: Jag mår jättebra! förutom att jag är förkyld då..just nu jobbar jag 6 dagar i veckan, och så länge jag jobbar så kan jag inte komma och hälsa på. Tror dock inte att det blir så länge till, kanske kan komma i oktober, annars blir det iallafall till jul! Saknar er också!!

Fråga:Vem tycker du mest om, Kissie/Dessie?
Svar: Dessie. För att hon börjar göra något mer av sitt liv :)

Det var det! Nu ska jag hoppa in i duschen :)

DET ÄR LÖRDAG IDAG OCH JAG ÄR NERVÖS SOM FAN.

2010-09-18, 08:38:16 / Kategori: Dagens outfit


Haha mitt ansikte..jag orkar inte. Fail.

Men iaf, jag kör på en stor lös tröja och ett linne under så att jag inte ska frysa. Min supersköna halsduk och skinnjackan + bootsen.

Skriver när jag kommer hem från jobbet. Ni måste ju se vad jag ska ha på mig ikväll...hahahaha. Nervös. Pirrig. Osäker. Allt det där.

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG och fråga i fågestunden, haha.

ha en fi ndag vänner <3

FUCK ME ASSÅ, MÅR NO GOOD

2010-09-18, 07:59:34 / Kategori: Musik
Vaknat flera gånger inatt bara för att snyta mig. Usch fy och blä! Min outfit lär nog inte bli så himla rolig, ska klä på mig en massa varmt!

Nu blir det te, och medans jag blåser håret och klär på mig bjuder jag på lite Family Force 5 :)



DEAD ON ARRIVAL

2010-09-17, 21:56:42 / Kategori: Mitt liv
Kära vänner! Kom hem för ett tag sen, och då blev det mat. Fick ta del av Nelsons extremt goda måltid som han lagat till sig och sin bror. Inte fel med en kock i huset.

Jag mår så sjukt dåligt, så jag tar en sjukkväll från bloggandet. Kan knappt andas, bihålorna svider, örat är det lock för, men halsen har iaf blivit bättre.

Uppdaterar som vanligt innan jag går till jobbet, och på söndag blir det en superuppdatering från helgen, och då dras även veckans blogg samt så svarar jag på era frågor. Bara att fråga på och fortsätt att anmäla er tills dess!

Sov gott!

FRÅGESTUND

2010-09-17, 08:38:41 / Kategori: Mitt liv


I'M SO SICK

2010-09-17, 08:38:08 / Kategori: Dagens outfit



Nu sticker jag till jobbet, för att därefter ha möte med Cecilia. Det kommer ju ta ett bra tag innan jag kommer hem, så slänger upp en frågestund sålänge, där alla frågor är välkommna!

Ha en fin dag!

FREDAG = JOBBA MED SYSTER, MØTE, SOVA TIDIGT + ATT VARA NERVØS INFØR MORGONDAGEN

2010-09-17, 08:07:04 / Kategori: Mitt liv
Godmorgon godmorgon.

Gårdagen spenderades med møssan. Det var som vilken annan kvæll som helst med honom. Vi låg i sængen, kollade på lite serier før att sedan slæcka lyset. Man blir ju lite trøtt och uttråkad av det hela. Var ändå rätt mysigt! Det bästa måste varit att han glömt sin telefon och stog och ropade mitt namn utanför mitt fönster i 15 minuter?!

Idag blir det jobb med kära syster yster. Det är så himla härligt, och därefter blir det möte. Vi har bytt våra mötesdagar før vårt hemliga projekt till fredagar istället för måndagar. Sen blir det direkt hem för att lägga mig tidigt och vara nervös infør morgondagen...

Lägger upp en outfit innan jag drar till jobbet! (BTW: har blivit sjukt förskyld...)


KVÆLLSPLANER

2010-09-16, 19:05:48 / Kategori: Mitt liv
Nackdelen med att blogga från jobbet: att jag måste leva med "æ Æ" och "ø Ø". Inte Gilla.

Ikvæll ær planen som så att jag ska vara med møssan. Vi har inte setts sen i lørdagsnatt/søndagsmorgon (då mitt huvud før øvrigt høll på att explodera).

Jag ska bli bættre att ha med mig kameran nær jag går ut på æventyr. På lørdag ska jag førsøka ta en massa bilder.

Vad har ni før planer før kvællen?



Hær ær em helt førskræcklig bild på mig från førra året. Jag var på besøk i norge hos min syster, och vi gick ut. På utestællet træffade vi en bartender med en vældigt ful møssa. Sjælvklart skulle jag stjæla den møssan, om, och om igen. Och det var så møssan fick sitt smeknamn. Lite konstigt egentligen att jag ett år senare træffade honom igen..

55 minuter kvar på jobbet. Ha en fin kvæll <3


(gløm inte att anmæla er till veckans blogg hær, eller scrolla ner en bit)

LØRDAGSÆVENTYR..?

2010-09-16, 17:14:41 / Kategori: Mitt liv
Før er som læser min blogg, vet ni att jag ska på æventyr på lørdag. Ær lite osæker på hur det kommer bli, om det faktiskt blir av, men jag håller  tummarna. Sen kænner jag mig också nervøs och osæker..vågar jag det hær?

Men, hær kommer en sneakpeak på vad kvællen kommer att inehålla (om allt går som planerat då)



KLICKA HÆR FØR ATT ANMÆLA ER TILL VECKANS BLOGG!

eller scrolla ner ett steg.

VECKANS BLOGG

2010-09-16, 15:49:48 / Kategori: Tävlingar
Då drar jag igång med veckans blogg før andra gången! Det du vinner är ett inlägg där jag länkar till din blogg med en bild, samt där det står lite om den. Allt du behöver göra är att säga att du är med.



Vinnaren dras imorgonkvæll!

CALL IF YOU NEED ME

2010-09-16, 14:58:52 / Kategori: Mitt liv
Ja du, ær man kissnødig får man ta och ringa vaktservice så kommer dom så fort dom kan och vaktar butiken. Igår fick jag vænta 50 minuter. Wow.

Nær jag kommer tillbaka blir det en macka. Trots att jag børjar nærma mig nollstrecket køper jag mig en macka till lunch/middag. Kan ju inte leva på en kopp kaffe och en kopp latte en hel dag.

JAG HAR HAFT SÅ MYCKET ATT GØRA, MEN HÆR KOMMER VINNAREN AV VECKANS BLOGG!

2010-09-16, 13:57:24 / Kategori: Tävlingar


Med flest røster: http://fridasjoblom.blogg.se/

Den hær bloggen skrivs av Frida. Hon skriver om allt från sin vardag, har tævlingar, dagens blogg klæder och liknande. Hon har åsikter och skriver sina inlægg på ett humoristiskt och bra sætt. En værdig vinare enligt mig, gå nu in och kolla bloggen!

DESSIE LÆMNAR KISSIE BAKOM SIG OCH BLIIIIR....?

2010-09-16, 11:40:28 / Kategori: Tankar och åsikter
Førut trodde jag att Dessie skulle førvandlas till Kissie nær hon blev ældre. Men om man varit lite extra uppmærksam (eller jag inte så himla uppmærksam egentligen) så tycker jag snarare att Dessie går samma væg som Blondinbella.

Tyværr kunde jag inte få tag på en bild på Kissie från jobbdatan men om ni ser på Dessie førut:


Så skulle jag iallafall tro att hon var påvæg åt Kissie hållet...men om man ser på Dessie nu:


Och på Blondinbella nu:


Och om man ser på att Dessie børjar ta tag i sitt liv, plugga, provocera på ett mindre osmakligt sætt (som kissie fortfarande gør), så tycker jag att man ser likheter från nær Blondinbella først provocerade før att sedan væxa upp och gøra något annat av sin blogg.

Jag vet inte, men det ær bara något jag lagt mærke till. Vad tycker ni?

LAGER PÅ LAGER

2010-09-16, 10:25:17 / Kategori: Dagens outfit

Ser ut som några konstiga flæckar, men ær skuggan, eller så har det bara blivit något fel


Innan sminket hade kommit på


Godmorgon kæra vænner! Nu sitter jag på 10-timmars jobbet. Idag var jag så smart att jag la upp bilder i mitt arkiv så jag kunde gøra en outfit bild på morgonen, samt så har jag en bild till senare på dagen. Det blir ju så himla tråkigt om det ska vara bildløst hela tiden!

Vad har ni før planer før dagen? Tycker alltid det ær roligt att veta :)

Jag funderade på att ha en frågestund om det finns intresse før det, sæg bara till så sætter jag igång en!

CATCH ME

2010-09-15, 23:40:34 / Kategori: Musik
det är sent. det är kallt. imorgon ska jag träffa mössan och göra det vi alltid gör. suck. vad hände med variation? ingen aning. nu gömmer jag mig under täcket, och bjuder på lite musik.



do you like my face do you like what you see? am i not as pretty as a girl can be?

YOU BROKE IT DOWN NOW BUILD IT UP

2010-09-15, 19:05:00 / Kategori: Dagens outfit



Det va det jag hade på mig igår. Det regnade och utan paraply får man lösa på andra sätt.


Idag

Tycker inte man ser så bra på någon av bilderna vad jag hade på mig, men det är det bästa jag fick till.

När jag kom hem blev det nudelröra plus lite chips jag fick av Nelson i utbyte att jag satt i vardagsrummet ett tag.

Nu blir det WoW ett tag :)

KOMMENTARER NI INTE BEHØVER LÆGGA

2010-09-15, 16:00:24 / Kategori: Mitt liv
*Hur mår du? (eller liknande. læs så lær ni se hur jag mår)
*Ska vi knulla på bloglovin? Jag har inte bloglovin ge upp. Gillar jag din blogg, kommer jag gå in dær igen.
*Hej jag ær medlem på en sida och behøver poæng till något. Gør som jag och gå med i den sidan. /care
*Spam
*Reklam

Jaa...ni fattar. En halvtimme kvar på jobb. Har inte røkt på ett tag så børjar gå in i bitch mode.

DEVILLES

2010-09-15, 10:25:17 / Kategori: Mitt liv
Jag va så trøtt nær jag kom hem att jag bara åt min kebab, såg på ett avsnitt av How I Met Your Mother, och sen sov jag. Soc och sov och sov tills jag vaknade upp med halsont. Det ær lite bættre nu iallafall.

Sitter på jobbet vid aker brygge, men ska bara jobba till halv fyra-fyra någon gång, då kommer tjejen som ska ta øver. Sen ska jag gå och kolla i lite affærer før rekvisita till mitt helgsæventyr. Inte før att jag har råd att køpa något, knappt mat. Men jag har nudlar och sånt hemma så jag øverlever.

Vad har ni før planer før dagen?

AT WORK WHERE MY LIFE IS ON STANDBY...

2010-09-14, 18:52:09 / Kategori: Mitt liv
...kunde man tro. Men mitt liv ær allt från standby just nu. Ska nog ut på æventyr på lørdag, och det ser jag nervøst fram emot. Håller tummarna på att allt kommer gå bra och att det faktiskt blir av!

Nu ær det inte mycket kvar av arbetsdagen. Sen blir det hem...trots att jag verkligen inte kænner før att vara i mitt skitiga rum just nu, men jag kænner inte før att vara någon annanstans heller..

Jaja, det blir en outfitbild senare iaf :)

Hur har er dag varit?

BLOOD SUGAR

2010-09-14, 10:11:30 / Kategori: Mitt liv
Godmorgon vænner. Sitter på jobbet och førbereder mig på en tio timmars lång dag med en chailatte.

Tænkte bara skriva att jag lever och att det kommer en outfit bild ikvæll nær jag kommer hem.

Innan den kommer kan jag sæga att inspirationen kom från en outfit Kenza hade på sig nyligen :)

Hur har ni haft det i det senaste?

OM DET FINNS NÅGOT SOM HETER GANGSTA ROCK SÅ HAR FAMILY FORCE 5 LYCKATS

2010-09-11, 19:57:49 / Kategori: Musik

IDAG GÅR JAG UTAN SMINK, OCH WITHOUT CARE

2010-09-11, 08:25:53 / Kategori: Mitt liv

JAG ORKAR INTE SKRIVA IDAG

2010-09-10, 22:02:46 / Kategori: Dagens outfit



VAD ÄR KLOCKAN EGENTLIGEN?

2010-09-10, 02:18:32 / Kategori: Mitt liv
Ojsan..spelat wow och pillat med nya mobilen. Har en rosa sony ericsson nu. Ingen speciell, bara en sån man får för en krona om man tecknar ett abbonemang ni vet? den har allt jag behöver. Musik. Som nu för övrigt håller på att laddas över.

Men men, nu ska jag sova. Jobb imorgon, och det börjar bli lite väl sent!

EN TIMME OCH 13 MINUTER KVAR PÅ JOBB

2010-09-09, 18:47:27 / Kategori: Dagens outfit

Ger er en tiny bild. Det ær allt jag kan gøra nær jag sitter på jobb.
Det var alltså tisdagens outfit. Syns inte så himla bra dær.

Stentvættade jeans från carlings med ett svart linne nedstoppat i byxorna.
Trøjan hængde lite løst over kanten. Øver detta den svarta væsten.

Utomhus : MC-skinnjacka + boots och sjal med nitar på.

A SIMPE PHONE FOR A SIMPLE MIND

2010-09-09, 16:11:58 / Kategori: Mitt liv
Inte før att min hjærna ær så jævla simple då. Ska iaf fixa en ny telefon idag eftersom att jag inte har någon. Inget hi-tech. Inget med 4G eller iphone/iphone wannabe.

Bara en enkel Sony Ericsson som man kan lyssna på musik från, ringa och SMS:a. Tror jag kør på rosa också..bara før att jag alltid har typ svarta klæder på mig?

Fyra timmar kvar av jobbet. Yay. Nu ær det inte mycket kvar. Funderar på att køpa något att æta..eller ska jag bara køra på en till Chai Latte och hålla mig tills middagen?

Vad tycker ni jag ska gøra?

Uppdaterat: det blev en smørgås och en smoothie.

MER-TRAFIK?

2010-09-09, 12:28:23 / Kategori: Mitt liv
Jag antar att en del av er vet vad mer-trafik ær. Det ær en hemsida som generar fler unika besøkare till din blogg eller hemsida.

Jag var lite skeptiskt till den hær sidan, då den gør så att man får mer besøkare, men inte nødvændigtvis fler læsare. Dock blev jag positivt øverraskad då jag har fått en del nya læsare som kommer tillbaka.

Skriver du något som folk gillar, kommer dom att komma tillbaka, så jag uppmanar er att starta en egen profil redan idag. Tryck hær før att starta en redan nu!


GUESS WHO'S BACK, BACK AGAIN. BIZZI'S BACK, TELL A FRIEND

2010-09-09, 10:07:55 / Kategori: Mitt liv
Gud vad dålig jag varit med uppdateringen i det sista, men jag har gjort en del! I måndags hade jag och Cecilia møte angående vårt projekt tills klockan åtta, och igår va jag med møssan.

Har kænt mig rætt nere i det sista, och dærfør har det också blivit sæmre med uppdatering, men nu ska jag førsøka komma igång som vanligt igen!

Till helgen ska jag jobba (som varenda jævla lørdag mamma, sluta fråga om jag ær ledig på lørdagar!!) och sen ska jag och Cecilia ut på kvællen.

Vad har ni før planer till helgen?

SMILE LIKE YOU MEAN IT

2010-09-07, 14:37:48 / Kategori: Mitt liv

I TOOK A BULLET TO MY BULLETPROOF VEST, AND IT HURT

2010-09-07, 10:53:15 / Kategori: Mitt liv
Woooah...hade en weeeeird dröm som aldrig slutade. Vaknade flera gånger, men sen somnade jag om och fortsatte drömma den. Den var rätt härlig..men sjuuukt weird.

Jaja, nu ska jag kolla om tvättmaskinen är ledig, så ska jag tvätta lakan. Ikväll ska jag vara med min kära syster. Vi ska jobba på vårt projekt, sen ska vi också bara göra allmänt sleepoveriga saker. Som att äta skräpmat och kolla på serier.

Ska ha kamran i högsta hugg så just you wait!

Vad har ni för planer för dagen?

IDAG BLIR DET JOBB, OCH DÄREFTER MÖTE

2010-09-06, 08:43:01 / Kategori: Dagens outfit


EVER SINCE I WAS EIGHT OR NINE I'VE BEEN, STANDING ON THE SHORELINE

2010-09-05, 13:39:11 / Kategori: Mitt liv

STÄDA RUM OCH KREATIVITET

2010-09-05, 12:48:35 / Kategori: Mitt liv
Godmorgon kära vänner!

Idag ska jag ta och städa mitt rum, det börjar se ut som helvete här igen, men det kommer gå fort att röja upp.

Därefter ska jag fortsätta jobba på mitt och Cecilias projekt. Känner mig väldigt inspirerad, och vill få till det bättre än vad jag gjort hittills..

Vad har ni för planer för dagen?

I LOVE CLOTHES, CLOTHES LOVE ME

2010-09-04, 20:05:00 / Kategori: Shopping/Vill ha






Hej och hallå! Hann inte skriva något imorse för mössan sov här igår. Här är då det jag införskaffat de senaste två dagarna.

*Jumpsuit och sjal från Vero Moda
*Skor från H&M och Din Sko
*2 månaders playtime av WoW
*Halsduk från Gina Tricot, nitväst från Carlings och klänning från H&M
*Svart nagellack, skrivblock och stuprör från Carlings

Sen har jag också handlat lite nödvändiga saker som tops, hårborste, pincett och bomull.

Idag har jag jobbat och shoppat lite (som ni ser hehe) och ikväll blir det hemma, fast jag blev sjukt taggad på att gå ut nu. Tyvärr känner jag inte tillräckligt många människor i norge för att make it happen så det blir nog WoW istället :)

Vad har ni för lördagsplaner?

ÖL, WOW OCH JUMPSUIT (OCH CHIPS HEHEHEHEHE)

2010-09-03, 20:47:48 / Kategori: Mitt liv


Fruktansvärd bild, jag vet. Jobbat idag. Varit naaajs. Shoppat också men kamerbatteriet dog såååå..visar när den är laddad ;)

hur blir er fredag? Jag ska jobba imorgon så hemmakväll för min del :D

JAG ÄR GLADAST I VÄRLDEN

2010-09-03, 08:42:17 / Kategori: Dagens outfit
Godmorgon :D Jag fick lön idag, och mer än vad jag räknat med!

Så jag ska köpa WoW tid idag, så ni kan ju gissa vad jag ska göra hela natten :D





Vad ska ni göra idag?


32 MINUTER KVAR TILLS DENNA LÅNGA ARBETSDAG AVSLUTAS

2010-09-02, 19:28:48 / Kategori: Mitt liv
Den hær dagen har gått sjukt fort, trots att jag jobbat tio timmar och det knappt har varit några kunder..

Har fått i mig en chailatte och en latte idag..och kaffen jag drack till frukost då. Mitt huvud børjar bli tungt och jag ser fram emot att komma hem och æta min nudelrøra. Dvs, nudlar, tonfisk, græddfil och lite vinæger + olja. Alltså nudelsallad...typ..låter sjukt æckligt och ser verkligen inte gott ut, men ær mættande och supergott!

Hoppas ni haft en bra dag. Gjort något speciellt?

EN PAUS MED EN CHAILATTE

2010-09-02, 13:06:51 / Kategori: Mitt liv
Sitter på jobbet och tar mig en liten paus. Dricker en chailatte och ær lyckligast i værlden. Chailatte existerar knappt i norge, men på fiket vægg i vægg med affæren dær jag jobbar finns det chai! Yay!

Idag håller jag på och førsøker sætta upp lite vinter/høstutstyr. Stickade hundkoftor och lite sånt.

Efter jobbet blir det hem till mina nudlar. Hann inte gøra mat idag innan jobbet så det blir vætska till lunch idag.

Vad har ni før planer før dagen?

SAD PANDA

2010-09-02, 09:16:23 / Kategori: Dagens outfit
Känner mig lite konstig idag. Har...konstiga kläder på mig haha. Eller asså...det känns inte som jag. Försökte att inte va så mörk idag.




Syns inte med camen, men blåa jeans...en blå tröja med paljetter på som blir till en fjäril...och inte allt hår på en sida ;D fast det har jag aldrig på jobbet men men. måste dra nu!

YOU AND I SHOULD NOT PLAY THOSE GAMES

2010-09-01, 22:28:53 / Kategori: Dagens outfit



Hade en jättebra dag idag! Efter Cecilia slutat jobbet gick vi in en snabbis på Carlings där jag blev erbjuden jobb av killen som jag inte kan bestämma mig för om han är het eller inte. Har ju redan jobb, så om jag kan få jobba varje tisdag och varannan onsdag där tackar jag inte nej.

Därefter satte sig Cissi och jag ned för ass diskutera ett projekt vi håller på med just nu. Vi hade vårat första officiella möte, kan tyvärr inte meddela mer än så just nu.

Hoppas ni haft det bra idag. Jag ska ta och försöka sova eller något. Känner mig frustrerad och ska nog ta en tidig kväll, tio timmar imorgon på jobbet.

NU SKA JAG UT PÅ ÄVENTYR

2010-09-01, 13:50:45 / Kategori: Mitt liv





Vet inte riktigt vad jag ska göra. Är helt pank, men känner för att komma ut i det fina vädret. Åker nog till Ski och hälsar på Cissi, sen, vem vet. Tar med mig kameran, så hoppas på bilder :)

Vad ska ni göra idag? Är det skola för dem flesta?

KÄNDE HUR HUVUDVÄRKEN DUNKANDE SÅ JAG GICK UPP OCH GJORDE KAFFE

2010-09-01, 10:37:06 / Kategori: Mitt liv


Gårdagen var väldigt mysig. Jag bestämde mig för att inte gå ut, men då kom mössan direkt till mig istället. Innan han kom satt jag och såg på good-bad TV på MTV med Anniken (en av mina roomies).

När mössan kom såg vi Twilight, och han sa att "mina förväntningar är så sjukt låga..", så han blev överraskad. Han tyckte den va bra, lite för lite fight bara.

Idag ska jag nog ta mig till Ski, har lite saker jag måste fixa där.

Vad ska ni göra idag?