LITE SMÅTT OCH GOTT!

2010-07-26, 13:28:50 / Kategori: Mitt liv
Okej, lite uppdatering då! Jag har nu skrivit under kontraktet till ett rum jag ska flytta till ca den 15/8. Den 5/8 ska jag beala depositionen och första hyran. Depostitionen brukar för det mesta ligga på tre månadshyror, men i mitt fall var det bara två, skönt.

När jag har flyttat så kommer jag ha tillgång till internet, och då tänkte jag köra en rejäl uppdatering. Hur jag fick rummet, vad jag gjorde och all sånt jag inte berättat än!

Imorgon åker jag till holland :D. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag ska på Sonisphere Festival i London? Vi åker till london på torsdagen.

Nu måste jag sluta, men det var lite mer uppdatering iaf!

TYP TVÅ VECKORS PAUS ELLER SÅ, DETALJER KOMMER SEN

2010-07-24, 08:38:10 / Kategori: Mitt liv
Okej, jag vet att ni säkert undrar vad det är som händer, jag undrar exakt samma sak. Som jag tidigare skrev har jag fått ett rum, och det är massa saker som ska fixar omkring det, och eftersom att jag jobbat 6 dagar i veckan, och på söndagar är allt stängt i norge har jag haft problem att fixa allt!

Nu börjar det dock äntligen odna upp sig, men det är inte förrän den femte augusti som jag kan slappna av helt.

Jag har iaf fått min kamera, och så fort jag har allting ordnat så blir det uppdatering som vanligt igen!

NU BÖRJAR DET HÄNDA GREJER, BRA...

2010-07-15, 19:06:42 / Kategori: Mitt liv
...som dåliga!

Till att börja med kan jag säga att min mobil blev stulen i lördags. Sweet...eller inte! Så nu har jag inte bara dåligt med internet, utan också ingen telefon. Och har jag sagt att jag bor på landet? Kan ni fatta hur instängd man blir...

...men inte länge till! Igår var jag och tittade på ett rum, 8 minuter från oslo s (gångavstånd) och på kvällen ringde dom upp och sa att jag fick rummet! Så snart flyttar jag bort från landet och in i mitt nya rum. Yay!

Mamma har också skickat min kamera (bow ow ow yippie yo yippie yay), nu måste jag bara se så att jag har kamera sladden! Om jag har den ska jag börja ta en massa bilder så att jag kan ge liv till bloggen! Och när jag flyttar har jag också fri tillgång till internet, så dubbelyay!

Nu ska jag fixa mig lite att äta, men är ensam hemma några dagar för cissi och kim stack till stockholm, så det kommer bli mycket uppdaterande framöver!

JAG HAR INTE FALLIT BORT FRÅN VÄRLDEN, MEN NI VET..INGET INTERNET!

2010-07-07, 18:31:29 / Kategori: Mitt liv
HERRE GUD! Inget internet är för frustrerande!

Anyyywaaays, vad jag har gjort den senaste tiden då. I lördags var det födelsedagsfirande hos Cissis och Kims vänner. Det var jätteroligt. Medelåldern var väl...40 år haha. Det var sjukt roligt iaf, med sång och goda drinkar!

På söndagen träffade jag en bartender vi bekantat oss med. Det blev en öl på akerbrygga, sittandes på lite olika ställen och snack, var roligt, behöver liksom känna lite människor i norge. Träffade honom igår igen.

Har nu också fixat bank här i norge, samt fått min skattetabell och så halvfixade jag ett mobilabbonemang idag. Berättar mer om sånna praktiska saker i ett annat inlägg.

Ikväll blir det eclipse, äntligen! Yay me!


BILDER KOMMER SNART, MEN TILLS DESS...

2010-07-03, 17:33:44 / Kategori: Mitt liv
Efter en tuff dag på jobbet (nya varor samt lördag) sitter jag vid köksbordet och dricker en "varma koppen" (det existerar inte i norge) och äter en knäckemacka. Kvällen ska spenderas med bursdag (read: födesledagsfest). Cissis och Kims kompis fyller 25 så vi ska hem till dem snart.
Eftersom att jag ska på festival i slutet av juli införskaffade jag mig ett par stövlar...eller låga stövlar, haha dom e ascoola. Ska ta bild på dem och lite andra grejer jag införskaffade igår. Tyvärr blir det ingen bild nu eftersom att jag sitter på syrrans dator (förstår mig inte på mac och hur man tar en bild med hennes cam haha).
Idag har jag (som vanligt, tråkiga mig) på mig svart. Tights med skinnknä, ett "nätlinne" (ni fattar hoppas jag?små hål...ni vet?), bustier under och en genomskinlig svart uppknäppt skjorta över det. Och min vanliga arsenal av armband. Bilder på allt kommer när jag har tid ensam hemma! Får ju knappt använda internet så det är ett under att jag ens har det nu!

Men hur ska ni spendera er fredag? Jag ska fixa mitt hår, kan inte bestämma mig för slarvig knut (den jag haft hela dagen haha) eller utsläppt...

BROCCOLI, VAD KAN MAN HA DET TILL EGENTLIGEN?

2010-07-01, 18:13:09 / Kategori: Mitt liv
Allt, visar det sig. Dom senaste dagarna har vi haft broccoli till allt, eftersom att broccoli är allt vi äger och har i det här hushållet.

Ikväll blir det broccolipasta. Och det här blir kvällens sista inlägg eftersom att cissi och kim kommer hem snart, vilket innebär att internet kommer att vara i deras våld.

Eftersom att vi sett klart alla Big Bang Theory avsnitt så blir det Lord of the rings. Vi såg första halvan igår, så idag blir det den andra.

Imorgon och på lördag är det jobb som gäller, jag ska dock föreslå att vi ser Eclipse en av dagarna!


Syster och jag på hennes release

WHENEVER I'M NOT WITH YOU, IT'S SO HARD FOR ME TO SEE

2010-07-01, 17:17:10 / Kategori: Mitt liv
Take a dirty picture for me, take a dirty picture for me. Snap.

Jag håller på att flippa ur. Jag har världens sug som jag inte kan stoppa. Fuck i helvete.
Not having internet doesn't suit me. Vill bara spela! Det spelar ingen roll vad det är längre, Tibia eller WoW, helst båda!


<3<3<3<3<3

SHE'S OUT OF CONTROL, SHE'S LOST IN STEREO

2010-07-01, 15:25:11 / Kategori: Musik
Kära vänner! Tänkte bjuda er på lite musik! Det är nämnligen den här musik jag går igång på, bland mycket annat.När man lyssnar på texten och inte på orden, så är den här låten ännu bättre. Först fastnade jag för den för jag är jävla japanesefan, men sen när jag lyssnade och förstod vad den verkligen handlade om. Love it.

Jag fortsätter att vara inne, det fina vändret till trots. Måste försöka få mitt rum att vara habitabelt! (är det verkligen ett ord...?)

GODMORGON!

2010-07-01, 12:22:50 / Kategori: Mitt liv
Jag måste säga att gårdagen var spännande! Jag var helt ensam på djuraffären. Asså, helt, helt, ensam! Och det gick faktiskt bra! Skönt som fan att det gick bra måste jag säga iaf.

Det bästa med hela dagen måste nog varit när kim kom, tio minuter innan stägning och frågade vad för mat jag ville ha (hon hade med sig menyn från en asbra kina restaurang. Sen tog hon min cykel, handlade maten och hämtade upp mig när hon var klar. Slapp alltså cykla hem!Ni undrar nog vad den där bilden gör mitt i alltihopa. Jo, det ska jag förklara! Det är en bild på min bästa vän erik från förra sommaren när vi var i Italien. Han bor i Holland, och den 27e juli åker jag dit! Men inte för att va i Holland, där ska jag va två dagar, sen sticker vi till london för att gå på soniphere festival. Det ska bli jävligt roligt att träffa min kära vän igen, saknar honom som fan!

Men, kära vänner, n är det dags för mig att städa mitt rum! Och jag kom på att jag kan ta bilder med min mobil, haha! Tröga jag! Så ni slipper webcam bilder iaf! (Fast mina mobilbilder blir inte så jävla bra så bli inte helt överexhalterade).

Vad ska ni göra idag? puss och kram!